Zrada

Zrada

Anotace: zrada... moc veliká, ale není to na nikoho směřované

Kde je duše kde jest zapomenuta,
V očích stala se u tebe opomenuta,
Oči hledají místo vzadu v důlku,
Cestou vytratil si sebezáchovy půlku,

Na dlani se ti tvoří kapky potu,
Přibližuješ se k ostnatému plotu,
Bradou skloněnou něco skrýváš,
Nesmírnou touhou to vykřičet umíráš,

Padej ať nevidím ti tvoje záda,
Kde se stala zrada kamaráda,
Třesoucí se mi před očima klečíš
A uvnitř sebe zmíráš, brečíš…
Autor Gamy, 02.11.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda pěkně plná nenávisti...se mi zdá..jinak moc povedená..líbí...;)
tvoje lizzie...

02.11.2006 20:11:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí