Tvrdý dopad

Tvrdý dopad

Anotace: takovy...vykrik do tmy..

Tvrdý dopad

Na rtech krůpěj jedu,
čerstvá jako kdysi.
Jak já život vedu?
Kde mé srdce visí?

Houpe se v průvanu
sklepení života,
tam, kde se plamínek
svíčky mé mihotá.

Však knot jednou zhasne

.....tesk
Srdce na zem spadne

....plesk!
Autor Lady Celebrian, 02.11.2006
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Metcheque
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc krásné... rytmické, libozvučné. Takové verše se mi líbí.

14.10.2007 16:39:00 | Metcheque

je to zas něco jiného...a já ráda změnu..líbí se mi..

04.11.2006 13:55:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí