Čekání na hvězdy

Čekání na hvězdy

Anotace: tichá meditace

Vyhlížím noc a cítím
hloubku vesmíru,
tiché pulsování
vzdálených galaxií,
strach a úctu,
bušení v krku,
polykám.....

Čekám na hvězdy,
rozházené střepy
vánočních ozdob roků,
které minuly dřív,
nežli začaly
a nadechuji se ke slovům,
která nikdy nepronesu.

Dnes ráno opatrně otvírej
dveře do sněhu,
ať mě nezhasneš,
protože je vítr
a kdybych umřela,
třeba by bolelo
nastavit svůj život
Božímu soudu.
Autor Hana Trnková, 02.11.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí