Začátek a konec

Začátek a konec

Anotace: taková malá úvaha...

Člověk ví a neví,
Člověk má rád a nesnáší,
Člověk miluje a bolí ho to…

Začátek a konec.

Tak odlišné doby a sobě tak vzdálené.
Přesto jedna bez druhé existovat nemohou.

Co nezačne,
Nemůže skončit.
Co neskončí,
Nemůže začít.
Autor LuciAngel, 04.11.2006
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí