Míšenka

Míšenka

Zhýralá pubertální léta míjejí míšenku,
Vyryté pocity bez vůně,
V ní zůstávají skryty.

Polib zdivočelou lebeční kost,
Rozevře se království údivu,
A dready z chlupů ti nezachutnají,
Nezachutná ti její lůzy špína…

Slupky něhy se schovávají v krmelci,
Chci mít v krabici schovaného vlastního zrůdného hubeňoura.
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí