Životní rozhodnutí

Životní rozhodnutí

Anotace: tak snad každý v tom něco najde

Na začátku ze semínka roste malý klíček
velikánem by se zdál jen pod mikroskopy sklíček
bezbraný a nepatrný zdá se vám
stejně jako kosmonaut ve vesmíru cítí se sám

stejně tak lidské plémě
co obývá dnešní země
ze začátku bylo skoro nic
dnes nás je pořád víc

co příde po letech
co příde tak za měsíc
co zbude po našich světech
co zbude po nás samotných

tolik otázek a žádná odpověď na ně
kdo rozhodnutí učiní tak aspoň za mě
nikdo a to je odpověď na všechno
veškeré břímě na nás samotných zabředlo
Autor Sirnis, 05.11.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí