Je mi líto

Je mi líto

Čekáš ránu z lítosti,
když umíráš bolestí.
Neříkej, že láska není,
tu znají i podvedení.

Nepovídej, jak jsi sám,
ty jsi řekl: "jinou mám".
Zítřku pohleď do očí,
až svět se s tebou zatočí.

Rány došly - je mi líto,
ale počkej - přebolí to.
Ještě včera jsi mi mával,
dnes máš z lásky v srdci nával.

Tomu já už nevěřím,
sama chodím do peřin.
Zítřku pohleď do očí,
než si tě žal zotročí.
Autor Doriana Marková, 05.11.2006
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice mi to nepřipomíná mou situaci ani trochu, ale vím, proč je to tak napsané..je to moc pěkný..

06.11.2006 19:28:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí