Větrem o závod

Větrem o závod

Anotace: ...

Z jedné větve na druhou
a ne a ne se ustálit,
stane se tahle mojí padrugou?
Nebo si jinou mám najít?

Chodit po dně, to já umím,
topím se krásně sám,
se samotou si nerozumím,
jsem k ní přesto odkázán.

Vyléčí mě vzácný nektar?
S obsahem 100% lásky?
z něj uvařit správný lektvar,
už nechci jen ty hloupé krásky.
Autor honnnzik, 05.11.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, nevim jesli je ten nektar 100%, ale určitě tě vyléčí...

21.11.2006 14:24:00 | Yellow Blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí