Míč

Míč

Anotace: :) ????

Sbírka: Od A do Z

Modrý míč

kutálí se tmou.

Je to kýč?

Nebo je to mnou??

On trochu barvy mění,

když v šeru rotuje..

Co bylo, náhle není..

Co nebylo, zas tu je!

A uvnitř toho míče

žije cosi,

co překonává chtíče

a jeho stěny rosí.

jaký chtíč

mám na mysli?

Utéct pryč!

Snad říkám nesmysly.

Však v míči je uzavřený

a tiše dechem rosí...

téměř průhledné stěny..

něco, kdosi, cosi..

Já snažím se ho uchopit

do mých malých, zkřehlých dlaní

a neumím pochopit,

že nesmí mi říkat paní.

Bohužel kvůli mně tu není

mohl to být sen.

Však po jeho otočení

je tu další, nový den.

Tak možná jsem chvíli snila

na krátký čas žila v míru..

Když na chvilku jsem byla

nad zemí- ve vesmíru.
Autor Mia, 08.02.2005
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí