Opojení heřmánkovým čajem

Opojení heřmánkovým čajem

Anotace: chmm...

V opojení
heřmánkovým čajem

(trochu slaným)

unikám z reality
tvých smutků.

Kdo z nás je lepší a kdo horší?

Nevím, už dávno nečtu pohádky
Autor Odváté zrnko popela, 06.11.2006
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani v opojení heřmánkovým čajem
nemá smysl přemýšlet nad tím
kdo je horší a kdo lepší...

12.11.2006 22:44:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí