Máma

Máma

Anotace: Tuto báseň věnuji mé mamince

.
Kdo to je ta skvostná dáma?
to je přece moje máma..

Pro mě nejkrásnější ze všech žen,
s tím nejhezčím úsměvem.

Její oči jako čokoláda,
roztomilý nosík co mám tak ráda.

Její vlasy v plné kráse,
vedou muže do extáze.

Její srdce plné lásky,
zakryje jí všechny vrásky.

Mami jsem tak ráda,že tě mám
tys můj poklad,drahokam!
.
Autor Markéta.., 06.11.2006
Přečteno 2251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (16x)

Komentáře

Miloval jsem svou hodnou maminku!!!

22.07.2007 12:57:00 | Bíša

musím ti dám za 100...tak nějak slyším mou dceru

07.11.2006 07:59:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí