Láska

Láska

Anotace: text

Krátké vlny
dna sudů víří
do kouta dmy
dráty mrazivé
vinice škrtí
prométeické
hrozny
jejichž šťáva
jimi protéká
škrtí větévky
falické pro
příští dny
Autor Adam Černý, 07.11.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí