Lázeňská Luhačovická

Lázeňská Luhačovická

Anotace: Ikdyž jsem zdráv ochutnat Vincentku přímo od čepu jezdím rád.

Korzujeme, korzujeme,
lázeňskou oplatku okusujeme
Vincentkou vše zapijeme.
Milá slečno
mohla to být hezká noc
ale Vincenky bylo moc
z ní žaludek mi dělá toč.
Po korzu se ještě jednou projdeme
lázeňskou idylku užijeme
svá srdíčka propachtujeme
pohodu, klídek prožijeme.
Krásně v klidu dá se žít,
něco nového prožít
když známá místa chceš zas bjevit
na někoho v nich zazářit
dialektem Valachů zahlaholit
své myšlenky si utřídit.
Inu v lázních je krásně
nečekají-li tě léčebné trýzně
jedeš si na výlet jen tak zdravě.
Chvála budiž pánu,
ať bez radosti nedám ani ránu
ať plný jsem jí hned po ránu
a dlouho neťukám na nebeskou bránu!
Autor Michálek, 07.11.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí