Škodolibý panáček

Škodolibý panáček

Anotace: o jednom posměváčkovi, co mě pěkně žere

Pouliční děvky by ti mohli závidět,
kolika městy jsi procestoval svět.
Chechtáš se smíchem šaška,
který kuřím okem šlápl na nezbroušený šutr.
Vysmíváš se všem jak nezkrocený lotr.
Pyšný na ty svoje cestovní boty,
na jazyk, kterým můžeš oblíznout celý glóbus dvakrát.
Ale já jsem na tě alergická sakra!
Obyčejný fracek, kterýmu hřebínek
zapomněla česat sama soudnost.
To jak se druhým posmíváš – to je chudost!
Když se na tě podívám,
ve svých očích vidím laciný obraz,
který má rozpité všechny barvy do tmavého stínu.
Ty jsi obraz, co představuje lidskou špínu.
Autor milenium, 07.11.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V prvím řádku tam vidím drobný technický problém,
ale jinak je to slušně vybroušené a funkční pro můj zrak...

07.11.2006 19:50:00 | Edo Tralipo

...pěkný, pokud to není o mě. :))
...nevím, že bych se posmíval, :))

07.11.2006 13:05:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí