Pro lásku

Pro lásku

Anotace: Pro někoho koho mám ráda...

Láska se vytrácí
rozum když se navrací.
Bolest se zmírňuje
když se láska zpytuje.
A co ta naše?
ta tancuje!

Naše srdce bijou
až se v jedno slijou.
Snad se nic nestane
jen nás to dostane.

Naše láska
byla sázka.
Kterou nikdo nevyhrál
ale taky neprohrál.

Mojí lásku si získal
jenom kdybys nepískal.
Autor Donicia, 07.11.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí