Návštěva v pekle

Návštěva v pekle

Anotace: Přehnal jsem to s pervitinem, tělo to nezvládlo .. byl jsem na úrovni smíření se se smrtí .. bez jakékoliv naděje .. lidi, zviřata na mě koukali tak, že mi bylo jasné, že oni vědí že odcházím ze světa .. srdce těžce vynechávalo, někdy nebylo cítit vůbec.

Vím jaký je to pocit umírat
a vidět, jak vše běží i bez vás dál
dík droze začlo moje srdce skomírat
a já umíral ....
.
vyděšen hrůzou toho skutku
jež nešel vrátit zpět
já propadl jsem slzám a smutku
že přicházím o prohnilý svět
.
chopil jsem se telefonu
volal blízkým strašnou zprávu
sdělil jsem jim, že srdce mé daleko má do zvuku zvonu
a že osud můj je dík pervitinu v právu ..
.
bílej prášek za pár stovek
s nímž jsem prožil ten nejkrásnější den
ráno mi však zazvonila smrt na zvonek
a skončit měl další lidský pohádkový sen ...
.
s horkostí na prsou a s vědomím
že opouštím vše co mám
bez naděje že se kdy probudím
vše možné bohu přísahám
.
.
.
.
.
---
Autor Jan Střelec, 08.02.2005
Přečteno 630x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí