Pro mojí pokrevní sestřičku

Pro mojí pokrevní sestřičku

Anotace: Když si člověk myslí že je sám tak se oběví človíček který dokáže že to není pravda jeden moudrý člověk řekl cituji V nouzi poznáš přátele... a měl pravdu Tato poopravená básnička patří mý pokrevní sestřičce...

Když se člověk cítí sám
ty dokážeš mu opravit na duši šrám.
Pohladíš ho tam kde duše bolí
jen chci říct bud opatrná at tě to nezlomí.
Jsi moje pokrevní sestřička
který jsem dala kousek svýho srdíčka.
Patří ti část která skonala
a jenom díky tobě povstala.
Autor Donicia, 07.11.2006
Přečteno 605x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí