Duševní obrat

Duševní obrat

Anotace: Tak nějak jsem to napsal a ani jsem nepomyslel na to že budu civět ma hodnocení. Proto sem napíšu znova a...

Radši nepsat
odejít ven
zlomit si vaz
to je potřeba

i když rozkvět
ze stonku v žmolek
to nejde zpravit a
proto je třeba
odevzdat rukavice
spodky zpletenice
vylomit z pánve vzkaz
DO NĚHOŽ STŘÍKÁM!

Půlkruh obkreslit nebo
jen škrtnout to mi je
cizí
já smrdím, krysí!
Autor Adam Černý, 08.11.2006
Přečteno 206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí