Vítr

Vítr

Anotace: ***

Vítr darebák
fouká
škvírky v oděvu hledá
vlétne mě pod kabát
lidé se do šál halí
záda pod náporem
hrbí
on radostí hvízdá
ne větře
já nastavím tvář
užít si hodlám
doteky chladné
hladí tak jemně
mám ráda sílu
nezkrotných živlů
vidíš
stále jsem tu
jen mě objímej
strom vyvracej
tvářit se můžeš drsně
vlasy na uzel
mě zamotej
trest ten příjmu
v náruči větrné
zlob se, burácej
klidně dál skálu
pokořuj
stejně nebudu jiná
troufalost odpykám
viděla jsem vítr silný
ve vánek se měnit.
Autor isisleo, 08.11.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*** :-)))

09.11.2006 07:25:00 | Marcella

pěkná, s prožitkem, pravá:)

08.11.2006 19:44:00 | Bask

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí