Pošlete na adresu Domov

Pošlete na adresu Domov

Anotace: expres... - Trošku snad zrýmované klišé - Komentík nikdy neuškodí

Sbohem, mí Přátelé, já se loučím
byli jste mého života loučí
byli jste mého života světlem
při průchodu tímto světem

Sbohem, má Lásko, s Tebou se loučím
má cesta již zde končí
má cesta již dál nevede
neprošel bych ji bez Tebe

Sbohem, má Matko, nakonec se loučím
vyřiď Otci, že se poroučím
vyřiď Otci, ať se nermoutí
odcházím jen v jiná zákoutí
Autor Bask, 08.11.2006
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí