bez názvu

bez názvu

Anotace: no, nevím...

Pláče vdova na pomník,
ta bezbožná zmije,
štěstím, že ten nevěrník,
v tmavém hrobu hnije.

Nakonec však podle zvyku,
útlou svíčku zapálí,
spi sladce ty grázle Dyku,
fakt's mě sral,
ty hajzle debilní.
Autor Zmar, 08.02.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí