Zrdcadlo

Zrdcadlo

Anotace: KAždý má občas špatný dny

Pověděl mi takhle
můj obraz v zrdcadle,
hele dámo, co stím?
nevíš jak já s tím ksichtem, pochodím?

Pověděl mi jednou,
jindy mlčenlivý odraz,
hele holka, dělej už něco s ním
s tak smutnou tváří, štěstí neuvařím

Povídá mi znova,
hele holka nebud koza
koukej se zas smát
a život bude ti přát

Kouká na mě,
vyjeveně
nepozná mě
ale tváří se....překvapeně.

Úsměv na tváři
a lesknoucí oči
v zrdcadle tichej obraz
a ten odvedle,už na mě se otočí =Op
Autor black_and_red, 08.11.2006
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to zrcadlo je pokřivené
a troufá si ti ti lhát
však holka jako ty
nakrásně probudí se
nedá se oklamat...

09.11.2006 10:59:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí