Můj život

Můj život

Anotace: ..............

Můj život....
jen kapka inkoustu rozlitá na papíře,
svíjí se, roztéká jako chapadla chobotnice.

Můj život....
jen malý květ plané růže,
jež bojí se rozkvést.
Jen na chvilku, okamžik......
rozáhnout okvětí....jako křídla káně.....
a uletět z tohoto světa......někam....
daleko..pryč

Můj život.....
jen kapka v moří,
co sic kříčí a velmi se bouří
nezhasí plamen nenávisti....
v lidských srdcích.
Autor Markéta G., 09.11.2006
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kapka v moři, ale velký kus v řece života...

09.11.2006 10:54:00 | Láďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí