Nejlepší přítel

Nejlepší přítel

Anotace: Pro Luboška.. psala jsem to pro toho nej kámše z lásky.. jeto diwný.. ale ze srdce..!!

Nejlepší přítel dnes mě opustil,
já do očí mu pohlédla,
on mou ruku upustil,
já slzy u něj zahlédla

shlédla jsem slzu stékající mu po tváři,
políbila ho,
já čekala, že se rozzáří,ale?
ale s ním to ani nehlo…

Já otočila se a běžela domu,
brečící jsem se toulala ulicí,
nejraději bych se vrátila k němu,
a ukázala mu mé srdce pro něj bušící.

Nejde to, on by ho nechtěl slyšet,
já mockrát už mu tento poslech nabízela,
on v tom najednou přestal vnímat,
já pak brečící do kolen upadala.

Padala jsem k zemi beznaděje,
kvůli jeho odmítaní jsem pomalu umírala,
podal mi ruku, ve mně vzplanula naděje,
když v tom má ruka upadala,jelikož já už umřela.

Umřela jsem na pospas jeho nechtění,
Umřela jsem v jeho nic nečekání,
umřela jsem u něj,
umřela jsem pro něj.

Miluji Tě...
Autor Blaniii:), 09.11.2006
Přečteno 678x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí