Nějaký druh monstra

Nějaký druh monstra

Anotace: Inspirace dle písně Some kind of monster, kterou zpívá Metallica. Nevěděl jsem, do čeho zařadit, ale ti lidé to tak vystihují...

Toto jsou ty oči, které tě nevidí,
Toto jsou ty ruce, které tvou víru sráží,
Tohle jsou ty boty, které tě nakopou,
Tohle je ten jazyk, který se nikdy nesetká se svobodou.

Tohle jsou ty uši, co ti pořád zvoní hlavou,
Tohle je ta pěst, co klátí víru tvou,
Tohle je ta tvář, co tě nikdy nezmění,
Tohle je ten hlas, co tě navždy umlčí!

Tohle je ten výprask, co nikdy neochutnáš,
Tohle je ten pocit, co neustále odmítáš,
Tohle jsou ty nohy, co neběží vpřed,
Tohle je ta rovnováha, co nezná střed!

Tohle je ten jazyk, který ti do všeho mluví,
Tohle je ten Bůh, který tě potlačí,
Tohle je ten Bůh, který tě dostane,
Tohle je ten hlas, který nikdy neutichne!

My jsme lidé!
Jsme my vůbec lidi?
My jsem opravdový lidé!
Co jsme to za lidi?

My jsme lidé!
Nějaký druh monstra!
Nějaký druh monstra!
Tohle monstrum žije!

Tohle je ten výraz, který tě zmrazí,
Tohle jsou ty nehty, které rozdrápaly rány,
Tohle je ten vzduch, který potřebuješ dýchat,
Tohle jsou ty výkřiky, které ti nedají spát!

Tohle je ta bolest, co nikdy neustane,
Tohle je ten jazyk, co obmotá tě,
Tohle je ta zkouška duše i těla,
Tohle je ten hlas, co nikdy neutichá!!

Tohle je to břímě, co nosíš na ramennou,
Tohle jsou ty obavy, co ti létají nad hlavou,
Tohle je ta past, co tě dostane,
Tohle je ta chvíle, co tě zabije!

Tohle jsou ty sračky, které vytékají z tvých očí,
Tohle je ten konec, který nikdy neskončí,
Tohle jsou ty křídla, která tě drží dole,
Tohle je ten hlas, který nikdy neutichne!!

Jsme lidé!!
Opravdu jsme lidi??
My jsem opravdový lidé!!
Nejsme nějací jiní lidi??

My jsme lidé!!
Nějaký druh monstra!!
Nějaký druh monstra!!
Tohle monstrum žije!!

Tohle je tvůj mrak, co víru polyká,
Tohle je tvá maska, co se rozpadá,
Tohle je tvá černá, co tě barev zbavuje,
Tohle je tvá tvář, co nás zahaluje!

Netvor, on je v nás!
Příšera, pokouší nás!
Přízrak, děsí nás!
Monstrum, ovládá nás!

Tohle je tvůj mozek, který tě zradil,
Tohle je tvá krev, kterou jsi vylil,
Tohle je tvé tělo, které jsi roztrhal,
Tohle je tvé srdce, který jsi dávno prodal!!!

Obluda, drtí nás!
Nestvůra, bije nás!
Monstrum, ovládá nás!
Ďábelský, jsem v nás!

My jsme lidé!!!
Jsme my vůbec lidi???!!!
My jsem lidé!!!
Co jsme to, ku**a, za lidi???!!!

My nejsme lidé!!!
Jsme nějaký druh monstra!!!
Nějaký druh monstra!!!
Tohle monstrum žije!!!
Autor Nexadt, 09.11.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí