Rozchodová cesta

Rozchodová cesta

Anotace: bohužel to tak dopadlo....

S tebou jsem se měla krásně,
teď budu žít poloprázdně.
To, co bylo mezi námi, není už,
rozdělils nás ty a ten tvůj ostrý nůž.

Tak jako uvadají všechny růže,
tak jako usychá jejich květ,
tak bodají všechny nože,
tak sbořil se mi celý svět.

Svět, který jsme obydleli ty a já,
svět, kde cesta nezdála se trnitá.
Cesta, kterou lemovaly stromy,
kde zasypávals mě krásnými slovy.

Najednou uvadly růže,
nechtěla jsem tě znát.
Ted černá byla tvoje duše,
začla jsem se bát.

Půjdu dál temnou cestou,
na kterou slunce nesvítí,
která je lemována tmou,
kde lásku k tobě už necítím.
Autor Engel16, 10.11.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí