Alence

Alence

Anotace: básnička k narozkám

Zimní královna bílou
vločku mi seslala,

krásnou třpytivou
nikomu bych jí nedala.

Je hřejivá a vůbec nestudí
k životu všechny probudí.

Smutek smíchem potlačí
i kytky na louce roztančí.

Děkuji Bohu za ten dar,
neb smysl života mi tímto dal.

Úžasný pocit se v srdci rozlévá
to matčina láska uvnitř promlouvá

Sněhová vločko, zastav se a stůj,
chci ti jen říci, že poklad jsi můj.
Autor dřípatka, 10.11.2006
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí