Lidé..

Lidé..

Anotace: Bylo to moje trápení..Někdo v mé blízkosti prožíval těžké období a já se rozhodla, že z něj uteču touhle básní..

Tráva je zelená,
Nebe modré,
Jiskra pohasíná.
Naděje bledne.

Krása zimy odpadá,
Lidské tváře blednou,
Takhle to končívá,
Když si lidé zevšednou.

Úsměvy milostné,
Úsměvy chápající,
Úsměvy přečisté,
Úsměvy tápající.

Pozoruji bílý sníh,
Hasím v něm svůj žal,
Ale on ani po několika dních,,
I přes touhu mou neztál.

Už nevím nic, jsem tu sám,
Samota se blíží,
Je to jenom mylný klam,
Že láska všechny sblíží.

Úsměvy princezen,
Úsměvy starců,
Úsměvy starých žen,
Úsměvy znalců.

Nechávám za sebou ,
kus minulosti své,
a skláním se před tebou
mé nitro bolestné.

Slunce už dávno,
v zapomnění padlo,
tak jako kus mé duše,
už není to kus mého já,
co si volně kluše.

Úsměvy pohaslé,
Úsměvy nešťastné,
Úsměvy zapadlé,
Úsměvy….
Autor Marketika, 10.11.2006
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí