Paní za přepážkou

Paní za přepážkou

Anotace: pijou mi krev...

Paní za přepážkou
naparfémovaná bělost
shovívavý úsměv
co chceš, pitomče
já mám patnáct hrubýho!

Paní za přepážkou
přijala mou žádost
opsala ji do kompjůtru
a umyla si ruce v terpentýnu
abych ji nenakazil
přes ten papír.

Paní za přepážkou
funí do schodů
a krká po polívce
a na pyžamu má fleky
jenže to ona neví
je tak čisťounká
jako její maska.
Autor Dandysek, 10.11.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...chlape, běž do přírody, nebo zblbneš ;-)

19.11.2006 19:13:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí