Bijologyje III

Bijologyje III

Anotace: na přání Popelky

Sbírka: Rýmovačky

Mozek
(muže)

kraluješ…
panuješ…
vládneš…

když uvidíš ženskou
do kalhot nám spadneš…

Penis
(ve fší počestnosti)

10, 20,30 (cm)
narodil se prcek(málo cm)
žena se však nezlobí
navštěvuje soused jí…

Tepny a žíly

Nemohu dál..
již nemám síly
(snášet konkurenci na LITERu)
hladím svoje tepny
masíruji žíly
myslím na to nejhorší…
sbohem drazí poeti
někteří z vás byli
na mě občas milí :)
Autor Bean, 09.02.2005
Přečteno 602x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ach ty milý, opuštěný,
jaké to máš cévní stěny...
diagnóza bere klid,
zkus je někdy prokrvit.
Kavernózní tělesa
do kalhot jsou pokleslá?
To bude ten mozek muže...
lékař, už zde nepomůže.

09.01.2008 22:36:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí