Konstrukcmo vzat

Konstrukcmo vzat

Anotace: dyš se stavěj Stavěje

Holubno přítěž otvírá dveře Majklova-J
V něm doutná a očekáván-I
Park Detvy v poušti sámno-N
Plží tuten na okrasné-G

Řádky poznamnen chce chtít-L
Losované je lštění u vod-E
Cejchán modro gilióza temne-J
Ta reklam odpustě-A

Betyta srstmo kdývá lezem bradlí-N
Tamráty s volnou a když-G
Kotva domu na visení vážno-L
Ohmatí jim sta pro hrůz-E
Autor Mrášnivor, 10.11.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

modri kalhoti

13.11.2006 22:31:00 | Mrášnivor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí