Letmé seznámení

Letmé seznámení

Anotace: Pro Tebe ode mě....Ty víš...

Slovy nevyjádřím city, něhu, či mé snění,
ale tyto řádky přec,
budou patřit Tobě, když tu u mě Tvůj stín není
ať aspoň malou máš ode mě věc.

Přemýšlím, zda chtěla bych tu míti Tebe,
bylo by krásné kdybys tu žil,
z té představy na těle mne zebe,
snad strávili bychom spolu pár chvil.

Pokud chtěl bys více,
ukázala bych Ti něhu,
laskala Ti líce,
dokud byl bys na stejném břehu.

Jsi mi více než-li milí,
však dopřáváme si poslední objetí,
děkuji, že jsme k sobě zabloudily,
teď se opět naše životy rozletí.
Autor Pincik, 11.11.2006
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závidím tomu šťastlivci tvou lásku a nezávidím mu, že musí odejít ... =(

11.11.2006 15:26:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí