Není přítel jako Přítel

Není přítel jako Přítel

Anotace: ...kdo přečte pochopí...

Přítel tě podrazí, štěstí vzal ďas,
nejednou zažil to každičký z nás.
Rána se nehojí, zrada vždy bolí,
jak by ti ránu zasypal solí.
Hledáš slova odpuštění, kampak se jen ztratila,
důvěra je ve strachu asi všechny zabila.
Těžko hledat přátele v dnešní podlé době,
nezbývá než důvěřovat jen a pouze sobě.
Někdy číhá podraz i ve vlastní mysli,
nejvíc se to projeví, když je člověk v tísni.
Autor Justýna, 11.11.2006
Přečteno 784x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Přeji Ti, abys neměla pravdu.

13.11.2006 13:40:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí