Sváteční oběd

Sváteční oběd

Anotace: ... měl jsem něco ostřejšího

Jak stavět se mám
k nedělnímu obědu,
jenž uvařila žena moje
s jistou dekadencí.
Trochu plsti zamíchala
s mými dětmi v hrnci.
Vrazila tam trochu srsti.
To prý kvůli chuti…
…a dva prsty usekla si,
byly totiž od medu.

Nebo, že by od jedu?
Autor Rendy, 09.02.2005
Přečteno 528x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí