Danbovi

Danbovi

Všetečná vrtule záclonou vpečená u zákruty zamrzlé rukou kamen špinavých
Zlom žíly pokroucen zkormoucením za asistence služebního mormona-na na ná
Přídech pádlem sklepu vlhka určité a torza sypána a sopky vyhlazeny a další hrnky na postupu a další pravítko delší
Hmla z blat plhou nesena pro úchilné kopyto Spytihnědova nádvoří-na na ná
Obratnému šakalu prezentován ukázkou i zaslán domus moderním šatem zítra
Protože odnoží pokračování vtuleno mopem rychlostmi dvou servisu klimatických
Válec stříbřité opory anténím zívem jo
A motta kódů hesly úpad zdvihu vítá rybou shrnutou kulatmo jemu když-na na ná
Třešním ohryzek plápolá nohou vznesenou za podýmenné luka s pařezy kanálu
Tuna hlášením zvony davům rozdané sladko lopuchu uliček grafit v cyklónu řady
On dálav milených kraje bělost kdysi sochou soboty vrací štěpy náměstímu-na na ná
Autor Mrášnivor, 11.11.2006
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

éééééééj ucňam

13.11.2006 22:31:00 | Mrášnivor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí