Čas I.

Čas I.

Anotace: Co je čas...

Sbírka: Konečný výběr

Čas je prázdná díra
čas je zvon který neumírá
čas je rychlost ptáka v letu
čas je jarní doba květů

čas je vítr co vane právě shůry
čas je spánek jako noční můry
čas je pohádka co vypráví ti máma
čas je když jsi na světě sama

čas jsou peníze čas jsou naše těla
čas je lhůta která právě vypršela
čas je v loterii sázka
čas je život smrt i láska
Autor Lenique, 11.11.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

příjemné. :-)

12.11.2006 01:01:00 | nonchalant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí