Zklamání

Zklamání

Anotace: Kouřit nikdy nepřestal

Kouříš a já se dívám,
Jak stoupající kouř Tě míhá.
Proč ji musíš mít?
Raději ji nech být.
Bude to lepší pro nás oba
Ta chvíle nová.
Lásko MILUJ ME a ne jí.
Nechci se o Tebe dělit
Už nemůžu ti jen velit.
Vzpamatuj se raději.
V té nové naději.
Pomůžu ti ráda
Jen mě vem za kamaráda.
Nebude to lehké to já vím,
Ale já tě nikdy nezradím.
Autor Kacabenka, 12.11.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí