Čtvrtek

Čtvrtek

Anotace: tohle jsem napsal jako jedny z veršů k týdnu zbylé dny mám na www.sirnis.wz.cz

Školu vystřídali pro změnu dílny
mé oči v slzách žal slily
únavu mi tam totiž způsobí pořádnou
začíná to vstáváním před pátou

pak následují hodiny dlouhých přednášek co a jak dělat
začínám z nadbytku vědomostí mrtvolně bělat
a za chvíli půjdem něco pájet pájkou
nad hlavou vlaji bílou vlajkou

abych se dal opět do kupy
zahnal blízkost mé záhuby
bohužel už jednu věc začínám tušit
že zítra mi budík bude zas do hlavy bušit
že nebudu moci ještě ve spánku snít
ale do těch zatracených dílen muset jít
Autor Sirnis, 12.11.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo taky to znam vstavat v pet a jid do dilen kazdy den co den nejsi sam.

12.11.2006 18:55:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí