Nevěra

Nevěra

Anotace: ??????

Setkali se na louce
on dotkl se jí lehounce
zasypal ji všemy květy
až krásná kytka z ní byla
potom hledal vhodné věty
vždyť tolik se mu líbila.

Správná slova nenacházel,
pocit strachu ho provázel.
Bojí se, že je to jen sen
a z něho bude probuzen.

Prosí boha o shovívavost
by poznat mu dal opravdovost.
Hladový a žízniv je tu
omámen z té vůně květu.

Tak stojí mlčky vedle sebe
on rozhodl se - chci jen tebe.
Však poranil tu květinu
zapomněl se vteřinu.
Jen okamžik v tom dlouhém žití
a tak překrásné to mohlo býti.
Autor dřípatka, 12.11.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí