SOVA V ATHÉNÁCH

SOVA V ATHÉNÁCH

Anotace: něco je prostě zbytečné. :-)

Letěla sova do Athén,
letěla tam až z Čech.
Cíl měla správně vyznačen
však v půli jí došel dech.
Lidem tam chtěla vyprávět
jaký je u nás,
i jinde svět.
Cesta to mohla být,
...krásná a poučná.
Sova je chytrá...
..a jak je výřečná!
Teď smutná je! A netečná!
Cestou si někde přečetla...
...že sova v Athénách..
je vlastně zbytečná.
Autor nonchalant, 13.11.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šťastný ten, kdo si někdy nepřipadá jak ta sova???

13.11.2006 14:52:00 | evazjersina

Zdravím ... taky jsem moudrá sova ... v Athénách ..:-((

13.11.2006 13:10:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí