V bažinách

V bažinách

Anotace: .............

V bažinách se probírám svou fantazií.
Snad existují místa, kde příšery žijí…
V bažinách zírám kol na tmavé lesy,
A ptám se potichu, příšero, kde jsi?

Sbírám to okolí,
Atmosféru, chlad,
Mám po těch hororech neúměrný hlad!
Sbírám stín prokletí, dříve než uletí,
Kdo ví…

Kdo ví, kam múza má odletí?

Krájím to nebe,
Krájím ten les,
Jak krájí vrahoun
Jenž mrtvý je dnes…

A v dojetí sama sebe hlídám
A nestálostí ve zlobě se ujídám
Autor Ammazonic, 13.11.2006
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobře ujetý :) ...

13.11.2006 13:03:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí