Jsou malí...

Jsou malí...

Anotace: Ahoj všichni, po bitvě s virusákem bacilusákem se k vám vracím zpátky, co se týče této básničky, snad mě napadla protože nebyl po ruce nikdo, kdo by mi čajíček uvařil, taková vzpomínka...

Chvíli slzy, hned zas vysmátí,
starost o zítřek je netrápí,
jsou malí...

Za pravdu perou se jak draci,
stejně o tu nejtěžší práci,
jsou malí...

Neptají se, kdy smí objímat,
zda právě vhodné je mít rád,
jsou malí...

Když rozboří si z písku hrad,
začnou hned nový budovat,
jsou malí...

Škoda, že malé děti v nás
mnohdy hluboko schoval čas,
už nejsme malí...
Autor Cecilka, 10.02.2005
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí