Očistec

Očistec

Anotace: ...všichni tam jednou dojdem...

V očistci jsme všichni nazí,
jeptišky i těžcí vrazi.
Každý má však jinou dávku bolesti a utrpení,
záleží na denním dění ,jak člověk svou dávku mění.
Duše čisté, milosrdné projdou celkem snadno,
vrahové a delikventi- těm už není radno.
Schvátí je plameny, bodají nože,
„Co jsem vám udělal?Vražda?Cože?“
„Já jsem však nezabil, já ji měl rád!“,
hříšníku pozdě, život jsi jí neměl brát!
Přede mnou nahý jsi , lež už se neschová,
dám ti další život, ber, začni od znova.
Člověk se narodí ,poprvé vdechne vzduch,
život mu uteče a je zněj zase duch.
Před božím soudem duše se schází,
jeptišky, lidé i prostí vrazi.
Autor Justýna, 13.11.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí