Minulost a budoucnost

Minulost a budoucnost

Anotace: nikdy nic nebude

A minulost s budocností se spíjí,
jen čekané události tě míjí.

Jsoucnem vtahují,
a kdesi v dálce za obzorem vyjí čokli,
chlápci rumem otupeni na sebe si zvykli.
Já přijímám pod obojí, jak mě tu naučili,
pivo s vínem míchám,
a často slzy potlačuji, jen vzpomínkama dýchám.

Teď vteřiny se vzduchem prošly,
do tváře se vryly.

Každý je složen z truchlivosti,i když má sady brýlí,
pak jen ztrápený závislostí kontroluje žíly,
teď vteřiny se vzduchem prošly, do tváře se vryly
a těla už nám chybí, jen venku davy nových lidí z našich minulostí žijí.
Autor Chránič Zubů, 10.02.2005
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí