Déšť

Déšť

Anotace: Déšť??? Venku prší... Hmmm...

V dešti jsou mé kroky těžší.
Není se čemu divit,
jsem celý mokrý.
A mokré oblěčení je těžké.

V dešti jsou mé kroky lehčí.
A není se čemu divit,
když je takové vedro.
A déšť v tak nádherném dni, je taky krásný.

V dešti jsou mé kroky těžší,
když myslím na Tebe.
Jak jsi krásná! Jak jsi MÁ! Jak jsi svá.
Ale nemohu být s Tebou.

V dešti jsou mé kroky lehčí,
když jsme mokří oba.
Máš krásný úsměv
a já se z něj raduji.

V dešti... Hmmm,
déšť je krásný.
Podívej, jak mi stékají
prameny deště po obličeji.

V dešti máš rozmazanou řasenku
a tak ti to sluší!
Oči, které pláčou nepláčou,
smějí se.Tak úpřímně!

Déšť je smutným nenáviděným společníkem.
Proč, když je tak krásný?
Autor Muji, 13.11.2006
Přečteno 360x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí