Cesta

Cesta

Anotace: sebereflexe

Po cestě trnité,po cestě s bodláčím,
vydal se andílek,když květy nepláčí,
když květy nepláčí a ve tmě se krčí,
když každá větévka škrábe ti oči.

Poslepu,se strachem o svoje křídla,
lapen je andílek do lidského sídla,
Tam si ho nechají, křídla mu uřežou ,peří mu strhají zasekají sekerou,
Ni-žádné bodláčí,ni-žádné trny,
lidé tu vypláčí falešné slzy,
takhle už hodněkrát ta chátra lidská,
zabila anděla co citem ji chtěl získat.

Sžití jsme s noblesou s velkými gesty,
víc srdce unesou,když hlava už třeští,
víc srdce unesou na cestě trnité,
bodláčím posetou a rudě barvité.

Po cestě trnité,po cestě s bodláčím,
vydal se andílek,když květy nepláčí...
Autor Chránič Zubů, 10.02.2005
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí