Nikdy to neskončí

Nikdy to neskončí

Anotace: ...

Ano, opět se vracím ke svému tématu,
ke snu,
k tomu na první pohled nevysvětlitelnému jevu,
ke snu.

Jak už mnohokrát před těmito řádky,
opět se vracím,
k tvým očím krytími nádhernými řásky,
opět se vracím.

Moc mě zajímá co se děje ve stavu bytí a nebytí,
v tom snu,
kde potkávám lidi které znám a ve tmě slunce svítí,
v tom snu.

Vím že je to zakázaná třináctá místnost,
v mé hlavě,
pročítám mnoho tvých řádků a hledám ctnost,
v tvé hlavě.

Netuší, nevím ale uvidím co ve snu zažiji,
ve spánku,
snad tvé rady pro dobro či zlo nějak užiji,
ve spánku.

A tak vlastně ani nevím jestli to má všechno cenu,
v životě,
snažím se být první a zatím nevím kam se hrnu,
v životě.

Snad jen pro další krásný sen změněný v noční můru,
kdy?
když přichází ráno a budík se ptá jestli jsem už vzhůru,
kdy?

Pokládám si otázky jestli to za to stojí,
nikdy,
pozorovat malé či dospělé lidi když si hrají,
nikdy to neskončí ….
Autor Láďa, 14.11.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí