Budeme spát

Budeme spát

Anotace: symbolická,....cítím, vnímám, bolestí žiju. ty cítíš totéž...srdce v srdci ruku v ruce, na popraviště zamilované blázny vedou, ty umíráš já pláču trpce...a pohledy zebou.(chápej!!!)

Ustelem si na listí…
Popadaném z nebe…
Budeme spát a snít, snít a spát…

Ustelem si v paláci…
Na stovce matrací..
Budem si povídat, a povídat

Ustelem si na snech…
Přikryjem se střepy…
A po nocích budem si zašívat řezné rány…

Staneme se vzpomínkou…
Hvězdou v noci,
Stanem se hračou…
Bez vlastní moci.

Ustelem si na lžích, přetvářce a na hrách…
Ustelem si, třeba budem spát…
Přikryjem se zoufalstvím a krutou bolestí…
Krev obleče nás- do štěstí!

Ustelem si, a roky budem spát…
Ustelem si, budem se smát…
Přikryješ se mnou a já tebou…
Na matracích se zlomených snů…
Přikryjem se střepy které zebou…
A rány zašije nám smích.
Autor Gwladus, 14.11.2006
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hele to není špatný ...
...ne že bych se musel přikrývat střepy :) ...
...ale k životu to patří ...
...jen dál :)) ...

15.11.2006 07:15:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí