tančím

tančím

Anotace: *

V krajině snů tančím obnažena
S náručí květin a se jménem žena
Vdechuji vůni lásky a svobody
A pak se rozběhnu a skočím do vody

Přemýšlím o něžných barvách na obzoru
Svobodu hledám v řevu a vzdoru
Procházím krajinou,co štěstím jen plápolá
A čekám,až smrt k sobě mě zavolá

Mohla bych teď štěstím tady výskat
Mně však nezbývá než dál si stýskat
Autor Janis Joplin, 14.11.2006
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějaká povědomá. Alespoň vidíš, že to opravdu čtu...

01.03.2007 17:36:00 | Gregy

dobrá, ale na smrť by som ešte nečakala

14.11.2006 18:59:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí