Osud

Osud

Anotace: Nevím...takové pocity slepené dohromady během 5 minut...

Venku hustá mlha...
Já piju silný čaj...
Hvězdná černá obloha...
Osude tak hraj!

Zažeň mě do kouta,
jak ty to umíš,
jak slepého kohouta,
když světem bloudíš!

Už křičím bolestí,
ta hra nemá děj,
přines mi poselství,
kdo je můj Darmoděj!

Lásku? Tu zabiju!
O to neměj strach.
A do dna si vypiju,
že jsem vlastně vrah...
Autor Sigurd II., 14.11.2006
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí